News


VANHOISSA RAKENNUKSISSA ”JOHDOT ON”

Toteutimme vanhan rakennuksen sähköjen ajanmukaistamisen ja harvoin tulee mieleen, mitä sieltä metalliputkien, seinäpahvien tai pinkopahvikattojen alta paljastuukaan – Toki johdot, mutta enemmän kuin vaaralliset. Ja näitäkin johtoja oli käytetty vielä hetki sitten. Ja toki ajanmukaistaminen tarkoittaa koko sisäisen sähköverkon uusimista sähkötaulusta jokaiseen rasiaan ja kytkimeen.


UUDISKOHDE ON SUUNNITELTU

Valmistuvassa uudiskohteessa jokainen johto ja rasia on harkitulla paikalla ja viimeistelyä vaille valmista. Monin paikoin kuitenkin pientä säätöä tehdään työn lomassa, kun huomataan ehkäpä järkevämpi ratkaisu ja pohditaan yleensä talon emännän kanssa käyttömukavuutta ja oikeita korkeuksia – Näin lopputulos on suunniteltuakin parempi ja juuri tilaajalle räätälöity.


SÄHKÖFIRMALTA JÄÄNYT KESKEN

Silloin tällöin eteen tulee tilanteita, joita ei soisi näkevänsä. Asiakkaan tilaaman sähköfirman työt jääneet kesken ja nyt sitten käynnistellään työn loppuun saattaminen. Työn haastavuutta lisää erityisesti se, että jokainen veto ja kytkentä on tarkastettava, sillä valmiin projektin vastuut siirtyvät meille eli haluamme olla täysin varmoja luotettavuudesta ja turvallisuudesta – Tärkeää asiakkaallekin.


HALOGEENIT EIVÄT TYKÄNNEET TOIMIA

Viikon viimeisenä ja kiireellisenäkin työnä laitettiin halogeenit palamaan ja pienen etsiskelyn jälkeen saatiin keittiöön tyylikkäästi valoa odottamaan viikonlopun vieraita ja emännälle jälleen hymyä . Virheen syy löytyi yhden liittimen huonosta kontaktista, mikä oli aiheuttanut oikosulkua ja johdot hiiltyneet – pieni asia, mutta voi tehdä suuren vahingon.


UUSI ON AINA UUTTA

Sähköurakoissa uuden tekeminen on aina sitä ”herkkua”, kun rakennusvaiheessa lähdetään sähköistämään uudiskohdetta. Pääpiirtein työt tehdään saatujen sähkösuunnitelmien pohjalta, mutta usein tulee kyllä eteen tilanne, että kokemuksen tuoma näkemys on tuotava esiin eli mietittävä myös käytännöllisyyttä – silloin pieni säätö voi tehdä elämästä paljon helpompaa.


KAAMOSALE 10%

Taltuta Kaamos ja laitetaan sähkötyöt käyntiin entistäkin kirkkaammilla hinnoilla. Sähköpalvelu Timo Kalin Oy tarjoaa tammi-helmikuussa sovituille sähköurakointitöille -10% lisäalennuksen ja tämä jo ennestään edullisten hintojemme päälle.

Laitetaan siis sähkötyöt kuntoon ja kirkastetaan Kaamos kohti kevättä!

Terveisin,

Timo Kalin
timo@sahkopalvelukalin.fi 
0400 931 467

 

Yhteydenottopyyntö

 Sähköasennus
 Sähkösuunnittelu
 Sähkösaneeraus
 Muu asia

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin arkisin vuorokauden kuluessa.

Sähköpalvelu Timo Kalin Oy

Käyntiosoite: Elovainiontie 3, 33470 Ylöjärvi
Postiosoite: Virontörmänkatu 13 H 47, 33310 Tampere
 timo@sahkopalvelukalin.fi
 0400 931 467

 

   

 Kuuntele uusin radiomainoksemme >> 

WEBDESIGN WEBART.FI