SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

KOKEMUKSELLA SÄÄSTÖÄ

 

Sähköpalvelu Timo Kalin Oy toteuttaa korkealla ammattitaidolla sähköurakointipalvelut kaikille työmaille kohteen tarkoituksesta tai koosta riippumatta. Reilun kahden vuosikymmenen kokemuksella ja erinomaisilla tarvike-, materiaali- ja kumppanisuhteilla tuotamme merkittävää etua asiakkaalle, mikä huomataan positiivisesti lopputuloksessa ja kustannuksissa.

 

Vastuulliset KVR-urakat

 

KVR eli Kokonaisvastuurakentaminen tarkoittaa, että huolehdimme koko rakennushankkeen sähköurakoinnin kokonaiskoordinoinnin, suunnittelun ja toteutuksen. Näin rakennuttaja on sopimussuhteessa vain meihin eli turhilta välikäsiltä ja moninaisilta yhteydenotoilta säästytään.

 

Sähkösuunnittelu - Sähkö- ja tietoliikenneverkon rakentaminen - Valaistussuunnittelu ja toteutus.

 

Ota yhteyttä ja sovitaan palaveri,

 

Timo Kalin
Yrittäjä

 

 

 

    

Asiakastarinoita