SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

Vaaranpaikka – Omistatko historiallisen sulaketaulun?

 

Aika ajoin sähkösaneerauksissa eteen tulee hyvinkin vanhoja sulaketauluja, jotka eivät enää millään muotoa täytä tämän päivän sähköturvallisuuden standardeja. Ja, kun ymmärretään, että vanhasta sulaketaulusta seinien sisään lähtevät johdot ovat samaa historiallista ikäluokkaa, on haperoituneissa johdoissa valtava sähköiskun tai jopa tulipalon riski.

 

Mikäli kiinteistön johdotus on yli 30 vuotta vanhaa, eikä sitä matkan varrella ole päivitetty aikaan, kannattaa harkita vähintäänkin sähköjärjestelmän huolellista tarkastamista. Näin mahdolliset vaaranpaikat voidaan kartoittaa ja tarvittaessa suunnitella turvallisuutta lisäävä peruskunnostus tai laajempi käyttömukavuuttakin parantava saneeraus.

 

Muistetaan myös, että sähköjärjestelmän tarkastaminen ja saneeraukset kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

 

Ollaan yhteydessä,

 

Timo Kalin

Toimitusjohtaja

 

 

   

 

Asiakastarinoita