SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

Säästö Ledvaloilla 71% joka vuosi!

 

Ihminen ei usko ennen, kuin näkee ja tässä se nyt on. Jatkuvassa käytössä olevaan suurehkoon autohalliin vaihdettiin Led-valot ja säästö on käsittämättömän suuri.

 

Laskelma osoittaa, että verrattuna vanhoihin käytössä olleisiin loisteputkivalaisimiin 60x137W kulutuksella 79.260 kWh vuodessa, romahti kulutus 60x49W Ledvaloilla 24.178 kWh eli säästöä syntyy 71%. Ja mikä tärkeintä, investoinnin takaisinmaksuaika on vain noin 6 kuukautta.

 

Sähkön hinta epävarmuustekijä

 

Sähkön hinta on edelleen epävarmuustekijä ja siksi suurissa tiloissa, joissa on vanhoja suurikulutuksellisia valaisimia, kannattaa investoida sähköä säästäviin valaisimiin, koska investointi maksaa itsensa hyvin lyhyessä ajassa takaisin ja tuottaa joka vuosi säästöä vanhaan vaihtoehtoon nähden.

 

Ota yhteyttä ja pidetään ilmainen katselmus,

 

Timo Kalin

Yrittäjä

 

 

 

    

Asiakastarinoita