SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

JATKOJOHDOT ULKONA - TARKKANA!

 

Jatkojohto on tarkoitettu käytettäväksi vain väliaikaisesti ja valvonnan alaisena. Kytketyssä jatkojohdossa on kaiken aikaa virta ja kosteissa tiloissa, kuin myös ulkona tulee huolehtia siitä, että jatkojohto on kosteudelta suojattu samoin, kuten kosteudelta suojatut sähkölaitteet. Ulkona tulee huolehtia myös siitä, että jatkojohto on tarkoitettu ulkokäyttöön – kaapelin tulee olla kumieristeistä ja jatkopistorasian koteloinnin IP-luokan tulee olla IP 44.

 

Käytettäessä ulkona jatkojohtoja, tulee olla erityisen tarkka, mikäli johdon liitoskohta on nurmikolla, jossa voi olla paljon kosteutta tai se voi altistua sateelle. Esimerkiksi kostea nurmikko siirtää jännitettä laajalle alueelle hengenvaarallisesti.

 

Kytke ulkona käytettävä jatkojohto vain asianmukaiseen ulkopistorasiaan. Älä missään tapauksessa tuo sähkönsyöttöä sisätiloista ulos, koska sisäpistorasia ei ole suojattu samalla riittävällä tavalla, kuin ulkopistorasia. Jos käytät toistuvasti sähkölaitetta jatkojohdolla, asennuta turvallisuussyistä kiinteä pistorasia käyttöä varten. 

 

Turvallista Kesää!

 

Timo Kalin.

Yrittäjä

 

    

Asiakastarinoita